Sociale Medier

Marketing på de sociale medier er vigtigt som aldrig før. Det stiller nye udfordringer og kræver kreative løsninger.

Vores evigt forbundne samfund gør det muligt for din virksomhed at være tilgængelig og synlig i brugerens bevidsthed på et helt nyt niveau. Omvendt er der også kommet større krav til, hvordan virksomheden præsenterer sig selv.

Kvantitativt fordi der er så mange platforme, hvor brugeren kan møde dig. Kvalitativt fordi der skal være en rød tråd og klar profil på tværs af alle disse platforme. Information om din virksomhed er altid kun et enkelt klik væk, og derfor bliver branding og kontrol over dit image på tværs af de digitale platforme enormt vigtigt.

Effektiv marketing på de sociale medier handler dog ikke kun om branding. Når du får en plads i din målgruppes bevidsthed skaber du leads. Velgjort og kreativ markedsføring på de sociale platforme er derfor et ekstremt vigtig led i at konvertere brugere til kunder.

Facebook Abonnement

Lad os varetage din tilstedeværelse på de sociale medier med et Facebook-abonnement, så du kan bruge tid og energi på at drive din egen forretning. Vi sørger selvfølgelig for at analysere og optimere dine kampagner, så du kan følge med i effekten.

Abonnementet indeholder i alt 26 opslag fordelt på 6 video-opslag og 20 opslag med enten fotografier eller grafik.

 

Opstart og ideudvikling: 7500,-

Abonnement pr. måned: 4.900,-

Vi anbefaler derudover, at man som virksomhed vælger at booste sine opslag med minimum 500,- om ugen for at skabe det bedste resultat og nå flest brugere med sit budskab.

Interesseret?

Kontakt os

Vi tilbyder også:

Undervisning

Vi deler gerne ud af vores viden og ekspertise. Vores kurser giver dig de bedste forudsætninger for selv at komme i gang med at tænke strategisk samt planlægge og producere eget indhold til de sociale medier.

En halv dag: 3000,-

Videokursus

På vores videokursus lærer du i løbet af en halv dag at udnytte din egen smartphone til at skabe indhold og film til dine sociale medier, der skaber indtryk og når ud til brugeren med dit budskab.

 En halv dag: 3000,-

Re-marketing

Re-marketing er en elegant og effektiv måde at hjælpe brugeren sikkert fra start til slut i købsrejsen. Re-marketing hjælper dig kort og godt med at nå ud til brugere, der allerede har udtrykt interesse ved at besøge din hjemmeside eller har brugt din app. Re-marketing fungerer som annoncer, der bliver strategisk målrettet og leder brugeren tilbage til f.eks. din hjemmeside eller webshop.

Vi står for opsætning og vedligeholdelse af din indsats inden for re-marketing.

Indhent pris

Youtube

Opsætning pr. kampagne 1.000,-

Produktion pr. 5 sekunder video lille pakke + boost