Services

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder. Læs videre og se hvad vi kan gøre for dig.

Film

Film er vores absolutte hjemmebane. Vi har mange års erfaring på bagen indenfor genren og kan derfor tilbyde en særdeles alsidig samling af video-løsninger til alt hvad du kunne stå og mangle.

Læs mere

Fotografi

Fotografi vil ofte indgå helt naturligt som led i vores andre tilbud, men kan også arrangeres separat. Vi skyder i full frame format og med et stort sortiment af objektiver.

Læs mere

Webdesign

Som noget nyt er vi begyndt at tilbyde webdesign. Vi holder niveauet højt og prisen lav ved primært at bygge hjemmesiderne i WordPress, hvilket garanterer responsivt design og let-tilgængelig support.

Læs mere

Grafisk Design

Vi har fået en designer og han er ivrig efter at få lov til at designe en nyt logo eller en reklame eller en plakat for dig. Vi tilbyder løsninger til mange forskellige slags design-opgaver.

Læs mere

Social Media

Vi er eksperter i at varetage vores klienters social media tilstædeværelse, især når det gælder delingen af de medier vi selv har produceret for dem.

Læs mere

Marketing

Vores marketing specialister har fingeren på pulsen i det digitale natteliv og ved præcis hvad der skal til for at booste netop dit brand.

Læs mere