Marketing på de sociale medier er vigtigt som aldrig før. Det stiller nye udfordringer og kræver kreative løsninger.
 

MAGNA MARKETING

Den digitale virkelighed skaber muligheder for, at virksomheden kan være tilgængelig og synlig i brugerens bevidsthed på et helt nyt niveau. Omvendt er der også kommet større krav til, hvordan virksomheden præsenterer sig selv.

Kvantitativt fordi der er så mange platforme, hvor brugeren kan møde dig. Kvalitativt fordi der skal være en rød tråd og klar profil på tværs af alle disse platforme.

Information om din virksomhed er altid kun et klik væk, og derfor bliver branding og kontrol over dit image på tværs af de digitale platforme enormt vigtig.

Effektiv marketing på de sociale medier handler ikke kun om branding. Når du får en plads i din målgruppes bevidsthed skaber du leads. Det er den bedste forudsætning for at konvertere brugere til kunder.

Brug for vores hjælp?

Videomarketing kan løfte din virksomhed til et nyt niveau.

SERVICES

Eventfilm

Strategiudvikling

Vi sørger for at skabe en rød tråd på tværs af de sociale medier for din virksomhed.

Præsentationsfilm

Administrering

Vi står for at varetage din tilstedeværelse på Facebook og LinkedIn, så du kan bruge tid og energi på din egen forretning. Vi sørger for at analysere og optimere dine kampagner, så du kan se effekten.

Reklamefilm

Video-marketing

I samarbejde med vores produktionsenhed skaber vi original og kreativt indhold til dine kanaler på de sociale medier. Perfekt at skabe brugerinteraktion og synlighed.

Kundereferencer

Web-indhold

Vi agerer tovholder på dine digitale platforme. Vi står for udvikling, indhold og rådgivning, hvis du skal have en ny website eller etablere dig selv på de sociale medier.

KUNDEOPLEVELSEN

Vi har haft mange spændende og forskellige kunder, som vi har hjulpet med vores kreative løsninger. Her kan du få et indblik i, hvordan det er at være kunde hos Magna.

Skal vi lave noget magisk?

Lad os tage en snak om din virksomheds behov

VORES TEAM

Vores dygtige team er klar til at hjælpe din virksomhed med alle udfordringer inden for digital marketing.
Vi har stor erfaring med at producere indhold til de sociale medier og udvikle koncepter og strategier til digital markedsføring.

Casper Nielsen - Key Account Manager

Casper Nielsen

Key Account Manager

Jim Olsen - Key Account Manager

Jim Olsen

Salgschef

Ida Sunanda Hald - Driftchef

Ida Sunanda Hald

Driftschef

Christian Petersen

Christian Petersen

Forfatter og kommunikationsspecialist

Thomas Hansen - CEO

Thomas Hansen

Adm. Direktør

KONTAKT