Marketing på de sociale medier er vigtigt som aldrig før.

Det stiller nye udfordringer og kræver kreative løsninger.

Om du har brug for en ”marketingschef” eller om behovet er af mindre karakter, så har vi løsningen klar til dig. Vi løser alt fra Strategisk sparring henover praktisk løsning af marketingsopgaver og til den kreative ideudvikling. Så har du selv folk i din virksomhed som kan udføre de praktiske opgaver i markedsføringen, så kan vi både agere sparringspartner for en årsplan samt kreativ sparring så du skiller dig positivt ud.

Marketing handler i dag meget om indhold som dine kunder og potentielle kunder, kan finde inspirerende eller rådgivende, og knapt så meget om salg på den gode gamle måde. Reklamen er død – meget skarpt sat op – og i stedet lever historien, passionen og engagementet mellem virksomhed og kunde.

Står du med udfordringer inden for markedsføring, så tilbyder vi også et gratis marketingstjek, hvor vi belyser de områder i bruger krafter på nu og giver inspiration til hvad i kan gøre i fremtiden. Du kan også vælge at følge med på vores facebook, LinkedIn eller blog for at følge med i tips og tricks eller seneste udvikling inden for Marketing.

Brug for vores hjælp?

Videomarketing kan løfte din virksomhed til et nyt niveau.
Kontakt os i dag

Vi tilbyder

Strategiudvikling

Har din virksomhed brug for en rød tråd, så kan vi hjælpe med at ligge en plan for de næste 3, 6 eller 12 måneder. Vi hjælpe med hvilke aktiviteter i skal sætte i gang, hvilke penge i skal bruge på det, og det ved vi af erfaring giver størst muligt afkast på de marketingskroner i bruger. Vi kan skræddersy forløbet så det passer helt ind til jeres behov, og vi kan derfor være mere eller mindre med inde over i den periode der er lagt en plan for.

Idésparring

Har du allerede en marketingsmedarbejder eller måske en hel marketingsafdeling? Mangler du alligevel nye ideer til hvordan du kan kommunikere med dine kunder?

Hvis du kan svare ja, er det ikke så underligt.

I vores nye medievirkelighed har det aldrig været nemmere at få dit budskab ud i verden. Omvendt har der aldrig været flere om buddet, og kampen om kundernes opmærksomhed har aldrig været større.

Derfor har det heller aldrig været sværere at få kunderne til stoppe op og lytte til dit budskab. Det kræver kreativitet og nye ideer at fange kundernes opmærksomhed.

Magna er din sparringspartner, der løfter din markedsføring til nye højder.

Vores team af marketingsspecialister har mange års erfaring med at hjælpe rigtig mange virksomheder med at udvikle nye ideer og strategier. Vi har samarbejdet med både store og virksomheder inden for nærmest alle brancher.

Det giver os en solid erfaring, der hjælper dig med at få nye øjne på din virksomhed, uanset branche og størrelse. 

Tekstforfatning

God kommunikation starter og slutter med godt tekstarbejde. Uanset hvor raffineret din markedsføring ellers måtte være, vil kvaliteten af din kundekommunikation aldrig løfte sig over kvaliteten af det grundlæggende tekstarbejde.

Vi kan hjælpe dig med at forfatte originale og kreative salgstekster fra bunden. Vi hjælper også gerne med at rette og modernisere eksisterende tekster eller blot korrekturlæsning.

Hvis du gerne vil i gang med e-mail-marketing eller at producere blogs, kan vi også hjælpe dig. Du vil opleve, at professionelle salgstekster gør en markant forskel for din leadgenerering og konverteringsrate.