Grafisk Design

Et let og genkendeligt stykke design er sin egen digitale vægt værd i bitcoins i et hav af middelmådighed — dette være sig i både det virkelige såvel som online gadebillede.

Et firmas visuelle identitet er grundlæggende for alt hvad det foretager sig, og især logoet har en særlig plads i forbrugerens sind. Logoet er det første og sidste en potentiel kunde ser – om det er på et skilt, en trøje eller et stykke brevpapir – og førstehåndsindtrykket kan være altafgørende.

Vores designer kan skabe jer et stærkt logo — i et ekstremt konkurrencedygtigt prisleje — samt alt andet grafisk i skulle stå og mangle.

Logo Design

Hos os kan du vælge to løsninger når du skal have designet et logo. Den prisbillige hvor det hele foregår online og så den udvidet pakke hvor vi afholder et møde og gennemgår dine værdier og sammen finder ud af hvad logoet skal afspejle. Vi kan derfor tilpasse det hele efter dit behov.

Design af logo

2.000,-

Du tilsendes et uddybende spørgeskema og ud fra dette vil du modtage 4 logo-forslag. Når du har valgt et at gå videre med vil der efterfølgende være to muligheder for korrektur.

Strategimøde

+ 5.000,-

Vi afholder et fælles strategimøde imellem jer, vores designer, og en af vores marketingspecialister.
Her vil vi gå helt i dybden med jeres firma, jeres situation og jeres målgruppe og sikre os at det endelige logo repræsenterer jer så godt som muligt.

Oveni dette får i også 2 yderligere logo-forslag (6 i alt).

Ekstra korrekturgange

+ 1.250,-

Skulle projektet kræve flere rettelser end de to der følger med som standard vil dette “gebyr” indtræffe.

Rentegning

500,-

Har du allerede et logo, men kun adgang til en lav-opløsningsudgave af det? Vi rentegner det i vector-format så det kan skaleres uden kvalitetstab.

Interesseret?

Kontakt os

Vi tilbyder også:

Opsætning af brevpapir

At udstråle professionalitet som virksomhed kræver blik og sans for selv de mindste detaljer ved kommunikationsarbejdet. Noget så enkelt som et veldesignet brevpapir kan give et godt førstehåndsindtryk, der sætter salgs- eller købsprocessen i gang på den mest optimale måde.

Trykklar fil og Word-skabelon: 1.500,-

Visitkort

Som med brevpapiret er visitkortet ofte en vigtig ambassadør og det kritiske førstehåndsindtryk, som potentielle kunder får af din virksomhed. Vi designer dit visitkort, præcis som du vil have det, og kommer gerne med kreativt input for at opnå det bedste resultat.

Første: 1.000,-
Pr. ekstra: 300,-

Signatur

En signatur i dine e-mails signalerer professionalisme, sans for detaljen og personlighed i din kommunikation med kunderne.

Første: 1.000,-
Pr. ekstra: 300,-

Flyer

Spred ordet om din virksomhed på f.eks. messer eller forsamlinger, hvor flyeren er ideel til at skabe synlighed og et personligt indtryk af din virksomhed. Vi står for design og opsætning.
 

Første: 1.000,-
Pr. ekstra: 300,-

Plakat

Vi producerer din næste plakat, der via kreativitet og skarpt design skaber positiv opmærksomhed omkring din virksomhed. Vi står for design og opsætning.

Første: 1.200,-
Pr. ekstra: 600,-

Roll-up

Med velproducerede og kreative roll-ups er du garanteret at fange potentielle kunders blik. Perfekt til messer. Vi står for design og opsætning.

Første: 1.000,-
Pr. ekstra: 500,-

Design af bilreklame

Spred dit budskab med trafikken. Så enkelt fungerer vores bilreklamer, der skaber opmærksomhed omkring din virksomhed ude på vejene. Vi står for design og opsætning.

Pr. Design: 2.000,-

Design af tøj

Vi excellerer i at lave kreative og stilfulde tryk med logoer og slogans på arbejdstøj. Perfekt til at skabe levende opmærksomhed om din virksomhed ude på arbejdsopgaven.

Opstart: 500,-
Pr. del: 200,-