Foto

Foto-arbejde indgår allerede som en vigtig del i mange af vores produkter og ydelser. Det er f.eks. vores Facebook-abonnement, hvor fotos udgør en effektiv måde at producere personligt og engagement-skabende indhold til dine sociale medier. 

Foto-arbejde kan selvfølgelig også arrangeres helt uafhængigt, hvis du ikke er interesseret i vores andre pakker og ydelser. Noget så simpelt som et professionelt og lækkert portræt til din LinkedIn-profil kan gøre hele forskellen. Eller hvad med et stemningsbillede af din virksomhed og dens faciliteter, så du kan skabe det helt rigtige udtryk over for kunder og potentielle nye medarbejdere?

Alle kan selvfølgelig tage et fotografi med sin smartphone. Men det er ikke alle, der har adgang til professionelt lys- og kameraudstyr, der får dine billeder til at skinne og udstråle høj produktionsværdi. Lad Magna stå for dit foto-arbejde. Det kommer du ikke til at fortryde.  

 

 

Interesseret?

Kontakt os

Vi tilbyder:

Portrætter

Hvis du som virksomhed skal lykkedes med at fremstå professionel over kunderne, kræver det et stærkt blik for alle detaljer i kommunikationsarbejdet. Noget så simpelt som et professionelt og elegant portræt af dig og dine medarbejder virker enormt tillidsvækkende på potentielle kunder.

Når din målgruppe kan se, hvem de handler med, øger du sandsynligheden for, at du konverterer dem til kunder. Det kræver til gengæld, at fotoarbejdet bliver gjort ordentligt med professionel lyssætning og kameraer af høj kvalitet. Det er selvfølgelig her, at vi kan hjælpe dig.

Opstart: 1.500,-

Pr. billede: 800,-

Miljøfotografi

Som med portrætfotografiet kan et lækkert miljøfotografi være effektivt til af forme målgruppens opfattelse af din virksomhed på den helt rigtige måde. Med det rigtige miljøbillede af din virksomheds faciliteter, styrer du, hvordan potentielle kunder oplever dig som virksomhed og partner. Det er uanset, om du bruger billedet på din hjemmeside, et nyhedsbrev eller som content til dine sociale medier.

Opstart: 1.500,-

Pr. billede: 400,-

Produktbilleder

Det helt rigtige billede kan være en stærk måde at signalere kvalitet og værdi i dit produkt og dine ydelser. Omvendt kan sjusket og dårligt fotoarbejde være katastrofalt for, hvordan din målgruppe tager imod din virksomhed og dine produkter.

Magna tager professionelle produkt-billeder med det bedste udstyr, så dine produkter kommer til sin ret og kommunikerer kvalitet til din målgruppe.

Opstart: 1.500,-

Der tages minimum 10 billeder med udgangspunkt i de følgende priser:

Billeder på hvid/neutral baggrund:

<1 m3: 150,- pr. billede
>1 m3: Indhent tilbud

Billeder i miljø:

250,- pr. billede