Film er vores medie, og vi lever af at fortælle andre virksomheders historier og synliggøre deres passion.

Film og video er på meget kort tid blevet et af de mest populære og effektive redskaber i online marketing. Når du besøger en ny hjemmeside, læser du så sidens tekst hvis der er en film du kunne se istedet? Statistisk set vil de fleste svare “nej” til dette spørgsmål, og det er her vi træder ind.

Hos Magna sætter vi en dyd i at gøre det let og smertefrit at få skabt film der, på elegant vis, formidler jeres budskab og værdier til en potentielt ny kunde.

Vi har et stærkt team af kreative sjæle hvis mission er at skabe film og video-indhold der emmer af produktionsværdi, og vi er altid på udkig efter nye spændende projekter.

Vi har produceret film i alle afskygninger (reklamer, præsentationsfilm, kundereferencer, etc.) og vi gør det med en passion for storytelling og det tilhørende håndværk. Vi er unægteligt stolte af det vi laver.

Vi har simplificeret prisstrukturen og gjort det nemt for dig, som kunde, at skabe et overblik over økonomien.

Stor pakke

Vi bruger en hel dag pr. film i denne vægtklasse, og kan derfor gå langt mere i dybden med filmens fortælling, samt kræse lidt mere om detaljerne.

Disse film ender ofte med at blive hoved-attraktionen på firmaers hjemmesider og nogen ender sågar med at blive vist i TV og biografer.

1 stk. 10.000,-
3 stk. 25.000,-

Prisen er eksklusiv eventuelle omkostninger for statister, speak, ideudvikling og/eller rekvisitter.

Ønsker du det, laver vi selvfølgelig ideudviklingen og manuskript til filmen, således at indhold og budskab står knivskarpt for kunden.

Ideudvikling og manuskript: 5.000,-
Pr. ekstra film: 1000,-

Kan bruges til: biografreklamer, tv-reklamer, reklamefilm, præsentationsfilm, eventfilm, produktfilm, kundereferencefilm, instruktionsfilm og undervisningsfilm.

Lille pakke

Vi brainstormer 6 film og skyder dem alle på én dag, så i stedet for én stor fortælling kan du her fortælle det samme budskab på 6 forskellige måder, eller 6 budskaber på hver deres egen måde.

Denne løsning egner sig specielt godt til social media markedsføring da du ender med et arsenal af stærkt content som kan offentliggøres ud over en længere periode.

6 stk. 18.000,-

De 6 film skal filmes på en enkelt dag og prisen er eks. eventuelle omkostninger for statister, speak, ideudvikling og/eller rekvisitter.

Ønsker du det, laver vi selvfølgelig ideudviklingen og manuskript til filmen, således at indhold og budskab står knivskarpt for kunden.

Ideudvikling og manuskript for 6 film: 5.000,-
Pr. ekstra film: 500,-

Kan bruges til: reklamefilm, præsentationsfilm, eventfilm, produktfilm, kundereferencefilm, instruktionsfilm og undervisningsfilm.

Interesseret?

Kontakt os

Vi tilbyder også:

Optagelse af speak

Et professionelt speak kan gøre hele forskellen for det færdige resultat og kundens indtryk af dit budskab. Vores professionelle udstyr sikrer et perfekt resultat hver gang.

Pr. påbegyndt time: 750,-(eksklusiv evt. løn til speaker)

Statister og rekvisitter

Vi finder gerne statisterne og rekvisitterne for jer, så I kan bruge kræfterne på det I er bedst til.

Pr. statist: 1.500,-
(inkl. honorar)
Rekvisitter: 750,- i timen

Bio/TV-tillæg

Skal din film på TV eller bruges som reklame i biografen kræver det særligt udstyr, der passer til disse formater. Vi håndterer leje af det nødvendige og korrekte udstyr, så din film lever op til alle krav og formater.

Pr. film: 10.000,-

 

Make-up artist

En make-up artist kan være forskellen, der lige giver produktionen, statister og skuespillere det sidste, der mangler for at skabe et gennemført produkt, der emmer af produktionsværdi.

Indhent pris.